Najnovšie recenzie zo sekcie Puzzle
- Krásne drevené puzzle
- spokojný
- spokojný
Tovar bol vybraný podľa môjho vkusu. Ďakujem
- Všetko ok
VHODNé PRE DETI KTORé Sú TRPEZLIVé A MAJú RADI SKLADAčKY
- pekný motív, kvalitný produkt, príjemné skladanie
- žiadna
odporúčam
Mám rád maliara Kinkadea pre jeho prácu svetla, tienovanie a jeho koláže a krajinky, pôsobia harmonicky. Zvyšok života ako ZŤP prežijem v plesnivom podnájme a nikdy nebudem šťastný. Môžem si ale postaviť idylický ideálny domček ako puzzle a počas stavania autisticky opúšťať krutú realitu, predstavovať si aké by to bolo žiť v prostredí kde je skutočný pokoj, ticho, prírodná krása a čistý vzduch.
- Pekné výrazné farby.
- rýchle dodanie
- Rychle dorucenie
Výhoda som spokojný a veľmi pekne ďakujem a odporúčam
Objednaný produkt splnil moje očakávania.
Milujem puzzle
- super cena
- Počet dielikov
- Dobrá zábavka na dlhé zimné večery
- Pekný obrázok
- Celkom som si máknul kým som dopratal balenie domov zo zásielkovne :D
- Halloweenský motív
- Nižšia kvalita papiera oproti európskym výrobcom
- Vyššia cena oproti európskym výrobcom
Bol to prvý puzzle od výrobcu Sunsout. Ako jeden z mála ponúka zaujímavé Halloweenské motívy.
Kvalita spracovania dielikov bola na nižšej úrovni ako som zvyknutý od iných výrobcov. Po vysypaní z obalu ostalo veľké množstvo drobných odrezkov.
Výrobca deklaruje výrobu zo 100 % recyklovaných materiálov čo má pravdepodobne dopad na konečný výsledok. Po zložení a zlepení vyzerá však vyzerá dobre, čo je hlavné.
Zobrazujem 281 - 300 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25 Ďalšie »